Fruktsyrebehandling

Profesjonelt og skreddersydd

En Exuviance-behandling fås kun hos spesialutdannede hudterapeuter som kan skreddersy behandlingen til nettopp din hudtype og eventuelle problemer. Det finnes mange ulike Exuviance-behandlinger rettet mot ulike typer hud og problemer. Behandlingene kan utføres både i ansiktet, på kroppen, hender og føtter. Det finnes også Exuviance-behandlinger uten peelende AHA. Exuviances behandlinger gir svært gode resultater!

Passer alle hudtyper og aldrer

Alle sammensetninger fra Exuviance er utviklet i tråd med et patentert system som gjør at behandlingene tåles av alle. Også du som har sensitiv hud, kan altså ta en Exuviance-behandling. Hudterapeuten foretar en grundig hudanalyse og tilpasser behandlingen til deg og huden din.

Exuviances behandlinger – sammen med daglig bruk av hudpleieprodukter fra Exuviance – forbedrer uregelmessigheter i huden som f.eks. fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og tørrhet, og reduserer forekomsten av akne. Men også problemfri hud har godt av jevnlige behandlinger for å holde huden fin og motvirke aldringstegn og tørrhet. Den naturlige celleomsetningen i huden tar ca. 28 dager. Man pleier derfor anbefale behandling på klinikk én gang i måneden, men behovet kan variere fra person til person. Iblant anbefales kortere behandlingsintervaller i en periode, og iblant kan det gå lengre tid mellom behandlingene. Dette avgjør du sammen med hudterapeuten din. Forbedringer sees ofte etter én til tre måneder

Hvordan foregår en behandling?

Ved en typisk Exuviance-behandling utføres det først en grundig hudanalyse. Neste trinn er å rense huden. Deretter peeles huden skånsomt, men effektivt med Exuviances patenterte AHA, som også stimulerer cellefornyelsen og forbereder huden på de neste behandlingstrinnene. Skrubbekremer brukes som regel ikke i ansiktet, da Exuviances AHA-peeling både er mer effektiv og dessuten mer skånsom. Etter peeling er huden klar for dyprens (utklemming). Det er ikke nødvendig å bruke damp for å åpne porene.

De fleste ansiktsbehandlinger inkluderer en avslappende og sirkulasjonsfremmende massasje (men dette utelates ofte ved akne og rosacea). Exuviances massasjekrem tilfører dessuten masse fukt til huden. Deretter påføres en egnet maske før behandlingen avsluttes med et sluttprodukt og om ønskelig en pleiende foundation. Etter behandling har huden en fin glød og føles frisk og opplagt!