Merker & produkter

EXUVIANCE

Exuviance er et medisinsk-dermatologisk selskap som forsker og utvikler nye produkter for å forbedre hudpleien. Det er dette selskapet som oppfant Alpha Hydroxyacid-teknologien (AHA) og det er de verdensberømte dermatologene dr. Eugene Van Scott og dr. Ruey Yu som står bak. De har mer enn 100 verdenspatenter på sine produkter. Mange kosmetikkselskaper, f.eks. L’Oreal, Avon, Estee Lauder, Elizabeth Arden og Md-formulation, har «leaset» patentet. Exuviance bruker i sin hudpleie og produkter en eksklusiv Poly Hydroxyacid (Polyhydroxysyre-G4) som passer for alle hudtyper, selv for sensitiv hud. G-4 er en revolusjonerende oppfinnelse for huden din som bare finnes hos Exuviance.

Kjøp produkter fra Exuviance Professional i nettbutikken vår!

BABOR

Babor er en plantebasert serie som inneholder dyptvirkende ingredienser fra naturen (planter, urter, alger).

Babor har et stort utvalg av produkter for alle hudtyper: sensitiv, kombinert, uren, voksen og tørr hud.

Babor har også egen kroppserie, solserie og make up, samt egne produkter for menn.

Klikk her for å gå til Babors hjemmeside

HELIOCARE

Heliocare er et av Europas ledende solbeskyttelsesmerker, er utviklet av eksperter i dermatologi og er et godt supplement til hudpleieproduktene fra Exuviance.

Alle produktene fra Heliocare beskytter huden mot skadelig UVA- og UVB-stråling og produktenes og teknologienes effekt er godt dokumentert. De motvirker solskader og aldringstegn i huden og reduserer overfølsomhet mot sol ved hjelp av Fernblock®-teknologi, bredspektrede solfiltre og antioksidanter som grønn te og vitamin C og E.

Alle produkter fra Heliocare

  • har høy bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse
  • er utviklet for alle hudtyper, også følsom hud
  • motvirker solskader og aldringstegn i huden
  • har behagelige, prisbelønte og ikke-komedogene sammensetninger
  • anbefales av hudeksperter og dermatologer

Les mer på cantabrialabs.com